Партита


Детето обича изненадите и една от най–успешните е да бъде лично посетено от любим тевизионен характер или супер герой.

Това е несъмнено най–хубавия подарък, който може да му подарите.

Играчка може да му вземете по всяко време, но рождения ден е веднъж в годината и трябва да се отбележи като нещо изключително, за да може детето ви да почувства, че е специално и обичано.

Тематичните партита винаги са хит и гостите на партито очакват с нетърпение да участват в игрите с любимия герой. Всеки път, когато гледа любимото детско филмче, вашето дете ще се сеща за детското си парти и усмивката няма да слиза от лицето му.

А тази усмивка е смисълът на живота, с детските усмивки ставаме по-добри и се връщаме към детството, времето на безгрижие и хубави спомени за всеки. Нека спомените на вашето дете са незабравими, пожелаваме ви го от сърце!

Тематичното парти е ефектно и всички гости се забавляват (даже и родителите).

А какви чудесни снимки ще имате за семейния албум!!! Бабите и дядовците ще се умиляват всеки път като видят внучето с огромна усмивка, център на внимание и най-вече ЩАСТЛИВО!

В детски клуб Цар Лъв, специално за вашия рожден ден, рожденикът и неговите гости могат да се превърнат в каквото поискат. Ние можем да направим това истина! (повярвайте ни, организира ли сме даже парти Кунг Фу Панда, която е Супер мен, какво да се прави понякога децата имат повече от 1 любим герой :) )

Малките гости ще бъдат пленени от нашите незабравими класически герои: Спайдърмен, Пирати, Звездни рейнджъри, Костенурки нинджа, Принцеси, Феи, Шрек, Снежанка, Пипи, Индиана Джоунс, Русалки, Междузвездни Войни и други.

А за децата, които са преминали през периода Спайдърмен и Принцеси предлагаме хитовите партита Форт Бойар, Сървайвър, Танцувай с нас, Парти изненада, Дискотека и др.

Нашата обширна колекция от костюми, вдъхновени от познанията ни по феи, пирати и приключения, са дизайнерски замислени и чудно изработени. С автентичността си, те пренасят децата в друго измерение – уникално изживяване да бъдеш като тях, героите за които мечатаеш.

Мислите че прекаляваме.

Надяваме се ;)