Резервации


Резервации: За запазване на дата и час за Вашето парти и потвърждаване на резервацията от наша страна, изискваме внасянето на депозит в размер на 100 лв.

ВНИМАНИЕ

ВНИМАНИЕ

Депозитът в размер на 100 лв., който заплащате предварително, служи като капаро, което при отказ от ваша страна не подлежи на връщане. В случай че Детски парти клуб „ЦАР ЛЪВ” не ви осигури помещението за уговорения ден и час на резервацията, ви дължи внесеното капаро в двоен размер.

Капарото потвърждава сигурността на резервацията ви и ние ще преминем към цялостната организация на вашето парти, в потвърждение на което ще получите покани, които да разпратите на Вашите гости.

Начини на плащане: Приемаме плащания в брой и/или с карта през ПОС-терминал. Заплащането на цената за организиране на партито става в деня на провеждането му.

Уточняване/Заявка: Изискваме 50% депозит за да потвърдите поръчката ва нашата парти книга.
Не по-късно от 4 дни преди деня на партито следва да сте направили вашата поръчка за торта, детско меню, избор на парти, кетъринг за родителите и всичко останало, което бихте желали.

Ако направите вашата поръчка след този срок, Детски парти клуб „ЦАР ЛЪВ” не гарантира осигуряването или извършването на промени във Вашата поръчка.

Откази и пререзервации: След като вече веднъж е резервиран ден и час за Вашето парти и капарото е заплатено, Вие можете да отложите удобен за Вас час за следваща дата на партито, но не повече от веднъж. В зависимост от графика ни, ще се радваме да потърсим заедно възможности за запазване на нова дата и час за Вашето парти. Ако по някаква причина решите изцяло да се откажете от провеждане на партито, заплатеното от Вас капаро не подлежи на връщане.