Украса


Декорацията на партито е от особено значение, тъй като тя директно и бързо пренася децата от реалния свят в света на приказките.

Като такава тя е един от най-сложните и трудни за реализация аспекти, но изключително важна за цялостното усещане за партито.

Настроение с балони

Настроение с балони

Балоните, например, са задължителен елемент от украсата на едно детско парти. Нищо не прави залата, сцената, обстановката толкова забавна както го правят пъстрите балони.

В допълнение с приказни серпентини и герлянди картинката е завършена. Ние създаваме различна атмосфера на всяко парти в зависимост от темата му, цветовете и разбира се – от предвидените забавления.

Независимо от годините на рожденика, независимо от темата на партито, ние ще ви предложим богата колекция от тематична украса, която да прибавим към празненството. Предимството ни е, че сме организирали много и различните партита и разполагаме с богат набор от украса.

Всяка принцеса има свои аксесоари ;)

Всяка принцеса има свои аксесоари ;)

Можем бързо да подготвим украса за парти Принцеси или за костенурките Нинджа, защото вече много пъти сме правили това.

Чудите се дали има разлика в украсата на горните две партита? Разбира се, че има! Ако някой твърди обратното значи не е правил партита и не е виждал радостта в очите на децата, когато видят, това което са очаквали като украса и усещане за партито. Украсата е важна, защото е първото нещо, което децата и гостите забелязват. Ако украсата на партито е лоша, партито не започва добре :( .

Украсата на партито е първата предпоставка за добро парти, макар че само това не стига. След това успешното парти минава през тематични игри, добри аниматори и перфектен кетъринг. Това е нашата формула за незабравимо парти – празнична обстановка и истинско забавление за всички деца, както и за родителите.
Изберете тема на партито, резервирайте и ние ще ви предложим най – подходящата украса.