За Нас


ПРЕДПОЧИТАНИЯТ ДЕТСКИ КЛУБ В СОФИЯ

За тези усмивки живеем :)

За тези усмивки живеем :)

Рожденият ден е само в един ден от всичките 365 дни в годината, а за децата това е единственият ден, който изцяло им принадлежи.

Ето защо става дума за нещо наистина специално, рожденият ден е денят, в който се събираме заедно, за да споделим радостта си от него. Това не е какъв и да е празник!

Затова ние му обръщаме специално (цялото си) внимание. Нашата цел е създаване на прекрасно усещане за празник, прекарване на щастливо и значимо парти за рождения ден, което да остави в съзнанието на децата живи и незабравими спомени.

Не се чудете как да отпразнувате рождения ден на детето си? Обърнете се към професионалисти, които да ви помогнат. Фирма, която се занимава специално с организацията на детски партита е професионалната помощ, от която се нуждаете. Ние се грижим за планирането, организацията и всички малки детайли, които ние ще ви представим, а вие ще изберете с цел максимално да ви улесним и да направим празника на детето ви уникален.

Организираме и сбъдваме всяко парти, което можете да си представите!

Независимо от бюджета, независимо от повода на празнуване, детски парти клуб Цар Лъв предлага всичко от начало до край.

Специализирани сме в планирането и организирането на уникални тематични партита за детски рождени дни, празници и корпоративни събития.
Партита са нашата страст :)

Изработваме по поръчка всеки детайл и предизвикваме усмивки на всяко лице.

Уморени ли сте от рождени дни, където децата тичат наоколо и полудяват?

Разгледайте специалните тематични партита и ни позволете да добавим магия към вашия празник. Ще го направим изключителен и необикновен.

Но кое наистина прави нашите партита толкова различни от останалите?

Елате и вижте сами.

Нека планираме заедно вашето следващо парти.

КАФЕ КЪТ
Направен след много, много идеи и експерименти, но с една единствена простичка цел – удобсто, комфорт и приятна отмора за Вас, родители. Просторен, огромен, различен и много практичен.

Разполага с Wi-Fi и монитори за непрекъснато видеонаблюдение на детския кът. Настанете се удобно, забавлението за децата е от нас, а приятната почивка и хубавото настроение за Вас.

ЗАЛА ЗА ИГРА
Пъстър, щур и весел, но преди всичко много интересен. Малко чудат, но приказно различен и на децата той е много симпатичен. Залите за игра са разположени на площ от 200 кв.м. Две от тях са оборудвани със съоражения за деца над 7 г.

Разполага с голям лабиринт /джунгла/, просторна зала с играчки и съоражения за всяка възраст. Специална зала за ДИСКОТЕКА и прожектиране на филми, и зала „ФОРТ БОЙАР” готова за превземане.
Изграден изцяло според изискванията за безопастноста на децата

ЛЯТНА ГРАДИНА
ПАРКИНГ

ЕКИП
Ние сме горди, че се занимаваме с много забавен бизнес. Наслаждаваме се на работата си и се радваме, че по цял ден сме с деца, които ни зареждат и ни вдъхновяват.
Уверяваме ви че всички (организатор, аниматор, домакин, барман, обслужващ персонал) работим като едно цяло.

Аниматорите са уникални, не само защото са професионалисти, а защото правим всичко от сърце и с голямо желание.

Някои от тях са професионалисти, а други хора, които имат дарбата да забавляват деца. Те не са просто хора, които носят костюми, а тренирани и талантливи актьори, които забавляват вашето дете и неговите гости и се трансформират в любимия герой, който вашето дете обича.

Всеки аниматор е уникален. Той ще изненада вашето дете и неговите гости с много игри, изненади, рисунки на лица и каквото си пожелаете.

Като професионални организатори на мероприятия ние можем да ви уверим, че ще осигурим сигурна и забавна среда за вашите гости и че ще се отнасяме към тях с много любов, грижа и внимание.

Ние сме компания отдадена да планира и организира неповторими детски партита.

БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
Децата са най–ценните и прекрасни създания на този свят. Без тяхната усмивка животът не би бил същия.

Ние от Детски клуб „ЦАР ЛЪВ” вярваме, че всяко едно дете се нуждае от обич, нежност и грижи; всяко едно дете има правото да изживее хиляди приказни мигове и те да се превърнат в незабравими спомени, които да топлят детското сърчице и през най-студените нощи.

За съжаление, не всички деца имат щастието да се радват на безоблачно детство, изпълнено с игри, смях и веселие. Причините за това са много и рзлични, но тъгата в детските очички е една и съща. В желанието ни дъждът в тези очички да отмине и на негово място да изгреят хиляди слънца, стартирахме благотворителна програма „ЗА ЕДНА ДЕТСКА УСМИВКА”

Периодично сме домакини на детски партита за деца в неравностойно положение и на всички, които имат нужда от нашата грижа и любов. И ще се опитваме да подаряваме усмивки.

Вратите на нашия клуб са широко отворени и очакват всички, които желаят да се присъединят към тази благородна кауза. Можете да помогнете, като дарите дрешки, обувки, играчки, лакомства или просто елате и с присъствието си допринесете за повече радост и топлина в детските очи!

Сдружение „Детски град”и проект Мулти Мама. които подкрепят семействата с тризнаци в България, бяха нашите първи приятели, с които заедно организирахме страхотно коледно тържество на територията на детски парти клуб ЦАР ЛЪВ.

Благодарим от сърце на нашите партньори в това начинание:
Сладкарница „ЛАГУНА”
Кетъринг „МИКАЕЛА”
Благодарим ви за подкрепата – тя прави света различен!